Veckans planer v.2 2019

Veckans planer v.2 2019

Det känns som att tiden flyger iväg och det är redan en ny vecka. Jag hade en läkartid i fredags och har fått lite nya mediciner så jag mår lite bättre men är helt utmattad. Jag har väldigt ofrivilligt gått ned tio kilo sen strax innan jul och det tar verkligen på kroppen. Men igår kunde jag få i mig mat igen så nu känner jag mig nästan som en ny människa och är väldigt redo för en ny vecka!

Måndag: Äntligen dags för Tillsammans mot Cancer på TV4. Vi har jobbat stenhårt med kommunikationen kring galan och nu är det äntligen, äntligen dags.

Tisdag: Man skulle kunna tro att galan är mållinjen, men för oss är det snarare startskottet. Vår stora kampanj går av stapeln och det blir hårt jobb en månad framåt.

Onsdag: Lägger en del av dagen på uppstart av ett nytt projekt – superroligt!

Torsdag: Funderar på att unna mig en spadag om jag är tillräckligt frisk.

Fredag: Numera veckans höjdpunkt! Jag älskar mitt jobb och har alltid gjort, vilket gör att helg ibland har kännts lite tråkigt. Men nu längtar jag efter återhämtning!

Helg: Vi ska eventuellt åka på lite husvisningar om jag orkar, och jag har siktet inställt på att orka gå till Sturebadet en sväng. Hela min kropp skriker efter ett varmt bad och eftersom vi inte har något badkar är bubbelpoolen extra efterlängtad.

Vad är dina planer för helgen?

5 Kommentarer

 1. januari 7, 2019 / 12:25 e m

  Vad skönt att du har kunnat få i dig lite och så kul med husvisningar! 😀 Kramis

 2. januari 7, 2019 / 2:20 e m

  Men guuuuud så gott de ser ut 🙂 asså funderat på att skaffa glas kaffekoppar men hittar inga fina dessvärre 🙁

 3. januari 7, 2019 / 3:55 e m

  Låter kul med husvisning! 🙂
  Ha en fin vecka 🙂

 4. januari 7, 2019 / 9:09 e m

  De låter som du har en härlig vecka framför dig! 😍

 5. januari 8, 2019 / 9:15 f m

  Men guuu vilken grym vecka det låter som!! Hoppas verkligen den blir det med <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.