En riktigt dålig vecka

Total
0
Shares

Om förhoppningen i måndags var att jag skulle få en bra vecka var det bara att glömma. I tisdags åkte jag hem tidigt, hade feber under natten som försvann på morgonen och när jag skulle försöka ta mig till jobbet i onsdags svimmade jag när jag klev av tunnelbanan. På något sätt lyckades jag ta mig upp till kontoret och fick hjälp att ringa M som kom och hämtade mig.

Under eftermiddagen blev jag mycket sämre och åkte till slut till närakuten som tyckte att jag var så sjuk att de ifrågasatte att jag inte åkt direkt till akuten. Så vi fick ta en taxi dit istället. Några timmar snare var jag inlagd med både vätskedropp och antibiotikadropp. Efter 48h med konstant dropp och att kräkas var 15:e minut fick jag i alla fall åka hem och sen har det varit konstant vila. Jag är fortfarande ganska dålig och orkar inte vara vaken några längre stunder.

Så vi får se när jag orkar kika in här igen, nu ska jag främst fokusera på att bli frisk.

Total
0
Shares

Kampen mot ofrivillig barnlöshet del 7: IVF, stimulering och äggplock

Som jag har berättat om tidigare är min högsta dröm att få bli mamma, men det har inte…

Comments20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like