Vecka 3 – 2020

Vecka 3 – 2020

Äntligen måndag och första riktiga jobbdagen för mig! Jag tog en tidig pendel in till stan, köpte en chailatte på vägen och tog en promenad från Odenplan till kontoret. Jag kan inte låta bli att sakna vår gamla lägenhet i stan när jag jobbar, min största uppdragsgivare just nu sitter ett stenkast från den. MEN. Det är härligt att ha ett helt hus och en trädgård också. Den här veckan handlar mycket om att komma igång igen för mig. En liten del av mig tänker att det borde inkludera träning, men vi får se. Här är veckans planer:

Måndag: intensiv mötesdag på jobbet ihop med rapportskrivande. Har också bokat in en lunchdejt med en vän som jag ser fram emot.

Tisdag: en lugn hemmadag med Lilla O! Vi jobbar varannan dag fram till sommaren och jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta mysa med henne.

Onsdag: jobb igen! Har ett spännande möte om SEO för en rolig kund och ytterligare en lunchdejt. Försöker bli bättre på att boka in luncher och klämma in tid med vänner.

Torsdag; hemmadag med Lilla O. När hon sover ska jag fortsätta med ett av mina projekt: rensa alla våra saker och sortera in i sälja/skänka/återvinna

Fredag: delar dagen med jobb på förmiddagen och bus med Lilla O på eftermiddagen. Vi ska försöka ta oss iväg till öppna förskolan.

Helg: en lugn helg hemma med fortsatt rensning. Hoppas på att hinna bli klar med förrådet den här veckan. Det är galet vad mycket grejjer man samlar på sig!

5 Kommentarer

 1. januari 13, 2020 / 7:29 e m

  Låter inte som en tokig vecka du har framför dig! Ha det nu så himla bra <3

 2. januari 13, 2020 / 8:35 e m

  åh vilka fina block 😀

 3. januari 13, 2020 / 11:14 e m

  Åh ha nu en underbar vecka finis ❤️ Stor kram

 4. januari 14, 2020 / 10:29 f m

  Hoppas jobbstarten gått bra! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.