Veckans planer v.6 2019

Veckans planer v.6 2019

Jag älskar mitt jobb men har börjat drabbas av en sån extrem söndagsångest – jag vill inte att helgen ska ta slut och känner mig sällan redo för en ny vecka. Det är en helt ny känsla för mig, även i depressiva skov har jag gillat måndagar. Nu vill jag bara få stanna i sängen flera dagar till. Men det går ju faktiskt inte, så nu får det bli nya tag.

Måndag: Ny jobbmånad och ny kund att fokusera på för mig, under februari kommer jag framför allt jobba med en reklamfilmsproduktion för Granngården.

Tisdag: Börjar dagen hos Nyheter24/Fragbite och pratar reklamfilm och kommunikation för att avsluta dagen med en massa produktion av rörligt för Cancerfonden.

Onsdag: Jobbveckan fortsätter med reklamfilmsfokus, men tillbaka till Granngården. Hoppas på att sluta tidigt och faktiskt ta tag i den där spadagen jag har tjatat om. Min kropp skulle behöva det.

Torsdag: läkarbesök och fest på jobbet. Måste försöka hitta en utklädnad, det är tydligen woodstocktema. Med min asperger tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt, men det ska nog gå bra.

Fredag: massa fix i lägenheten inför helgens visning.

Helg: vi checkar in på hotell och låter mäklaren hållas med visningarna av lägenheten. Håll tummarna för att vi får den såld snabbt!

7 Kommentarer

 1. februari 4, 2019 / 12:37 e m

  Oj vad spännande detta låter!

 2. februari 4, 2019 / 3:13 e m

  Hoppas ni får lägenheten såld snabbt 😀 Får jag fråga vart den super fina koppen och pennan är ifrån!? Så fina verkligen!

 3. februari 4, 2019 / 6:05 e m

  Hoppas Din vecka blir bra 🙂

 4. februari 4, 2019 / 6:37 e m

  Va jobbigt med söndagsångest 🙁 Men spännande med reklamfilm och Nyheter24 🙂 Hoppas verkligen du får till den där spadagen 🙂 Stor kram

 5. februari 4, 2019 / 8:01 e m

  Men gud vad spännande!! Låter som en toppenvecka! Spännande med nyheter 24 <3 Kram

 6. februari 4, 2019 / 8:29 e m

  Vad roligt med jobbfest och tema 😍

 7. februari 5, 2019 / 9:39 f m

  Ditt jobb låter så himla intressant! Kanske behöver du en ny morgonrutin för att slippa känna måndagsångest? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.