Min första Youtubevideo

Total
0
Shares

Äntligen är den här – min första Youtubevideo! Ibland hjälper det verkligen att sätta lite press på sig själv genom att skriva eller berätta för någon att man ska ta tag i något. Som jag gjorde i måndags när jag skrev att jag skulle ta tag i att filma min första Youtubevideo. Det blev inte gjort i tisdags, men idag tog jag äntligen tag i det! Osminkad med otvättat hår och i pyjamas – men det blev gjort. Mycket tack vare en fika med Jennifer där hon sa att det är ju faktiskt bara att göra det. Och nu är det gjort.

Här är den i alla fall, en kort liten presentation av mig och vad bipolär sjukdom är. Ni som läser bloggen känner ju igen det, men det kanske är roligt för er att se ändå. Jag ska försöka ta tag i att filma nästa video redan i helgen och planen är att släppa två i veckan. Jag är lite nyfiken också, vad tycker ni är roligast – bloggar eller Yotube? Vad tittar/läser ni mest?

Total
0
Shares

Ljudböcker och keliga katter

Äntligen är det helg! Och precis såhär tänkte jag spendera hela helgen: iklädd pyjamas, under en filt med…

Comments8

    1. Tack! <3 Och vad roligt att höra! Mitt enda mål med att vara så öppen med dem är att förhoppingsvis hjälpa andra att må lite bättre och känna sig mer bekväm i sina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like