Ettårskalas och förskolestart

Total
0
Shares

Jag är långt ifrån den enda föräldern som tycker att tiden går alldeles för fort. I tisdags fyllde Olivia ett år och om en vecka börjar hon på föris på halvtid ett par timmar i veckan så att hon får leka med andra barn nu när alla öppna förskolor är stängda. Jag som fortfarande inte riktigt kan förstå att vi till slut lyckades få en liten bebis kan verkligen inte greppa att vi inte har en bebis längre utan ett småbarn som ska få börja på förskolan. Det är alldeles galet!

Helgens barnkalas var i alla fall väldigt lyckat och nästan alla Olivias små kompisar var och hälsade på. Vi fikade, blåste upp heliumballonger som alla barn fick ta med hem och gjorde sockervadd – vilket blev väldigt populärt. Olivia var supernöjd med att ha så många stora barn att titta på och blev överlycklig när hon fick smaka tårta.

Nu ska vi försöka mjölka ur de sista dagarna som föräldralediga på heltid och samtidigt förbereda inför förskolestarten. Det är mycket som ska köpas, namnmärkas och packas ned. Som tur är har vi gott om grannar och vänner med lite äldre barn så att vi kan hitta begagnade ytterkläder och gummistövlar, annars blir det helt snuskigt dyrt.

Total
0
Shares

En ny fas i livet

Idag började vi skola in Olivia på förskolan och det känns verkligen som starten på en ny fas…

Comments12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like