En ny fas i livet

En ny fas i livet

Idag började vi skola in Olivia på förskolan och det känns verkligen som starten på en ny fas i livet. Vår lilla bebis är ingen bebis längre utan ett småbarn som klarar sig utan oss på dagarna och jag är inte längre föräldraledig på heltid. Men det känns faktiskt bra även om jag har drabbats av lite FOMO nu när hon inte ska vara med mig hela tiden!

Olivia verkar i alla fall älska förskolan, hon har röjt runt helt utan att bry sig om ifall att jag var där eller inte. I början var hon lite försiktig, här hemma är ju inte allt gjort för henne och hon får inte röja runt på samma sätt som är okej på förskolan, där faktiskt allt finns till för barnen. Men när hon förstod att hon fick leka med allt, upptäcka allt och vara överallt var det ingen hejd på henne. Och som hon älskade att ha små kompisar att leka med! Det har det ju inte blivit så mycket av på grund av pandemin och det är till stor del därför hon får börja på förskolan nu, för att få leka med andra barn.

Imorgon kommer det kännas riktigt konstigt, då ska M vara på förskolan med henne och jag jobba hemma. Det blir första gången jag är ensam hemma sen hon kom förutom en gång som M tog med henne på en promenad. Helt, helt galet!

8 Kommentarer

 1. augusti 10, 2020 / 8:53 e m

  Älskar bilden!!! Försök njuta av ensamtiden också, men jag förstår att det känns rätt konstigt!

 2. augusti 11, 2020 / 9:51 f m

  Ja det är verkligen en ny fas i livet. Underbar bild! 😍

 3. augusti 11, 2020 / 9:56 f m

  Åh jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra idag! Kan tänka mig att det känns lite konstigt, men man vänjer sig nog efter tiden 😀 KRAM

 4. augusti 11, 2020 / 3:44 e m

  Åh det förstår jag verkligen känns som en ny fas och ett stort steg! Hoppas att det kommer kännas bra också ❤️ Kram!

 5. augusti 11, 2020 / 5:41 e m

  å så spännande, lycka till med inskolningen, åh jag kände också sån FOMO, gör väl än haha

 6. augusti 12, 2020 / 7:22 f m

  Så spännande med förskola men förstår att de kommer kännas annorlunda i början när hon inte alltid är med er, såå himla söt bild!😍

 7. augusti 12, 2020 / 2:17 e m

  Så fin bild! Och lycka till med allt, hoppas det går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.