Snart är det jul!

Total
0
Shares

Nu har mer än halva november gått och snart är det äntligen jul! Så har jag inte alltid känt men just den här julen har jag sett fram emot i väldigt många år. Första julen med min egna lilla familj.

Jag har haft en ganska tuff uppväxt och kommer från en väldigt bråkig skilsmässofamilj så när jag växta upp var julen bara en tid för ångest, bråk och sorg. Så borde inget barn behöva ha det och jag bestämde redan när jag var liten att om jag har tur nog att få egna barn så ska deras jular vara alldeles magiska och fyllda av glädje och lycka.

Så i helgen plockade jag in vår låda med julpynt för att se vad som behöver kompletteras med och idag har jag inventerat Lilla O’s juloutfits. Hon hjälpte till genom att tålmodigt prova sina strumpbyxor och sen ligga och öva på att rulla runt. Det går bättre och bättre att ligga på mage och nu blir hon inte helt hysterisk. Jag har stulit ett knep från babysimmet där man använder ett kommando för att de ska vara beredda på att dyka. Kommandot fungerar superbra där så nu har vi ett för magtid också, jag ropar “1-2-3 tummytime!” och så rullar jag runt henne. Då bet hon vad som ska hända och blir inte riktigt lika arg.

När det kommer till hennes julkäder “behövs” det fortfarande lite småsaker som ett par byxor och en till klänning men snart är hennes julgarderob komplett. Då behöver jag bara tänka på min och M’s… Det gör lite ont i samvetet eftersom jag normalt är väldigt hård med att inte köpa kläder eller saker som bara används någon enstaka gång, men Lilla O’s första jul får vara ett undantag. Nästa år kommer hon vara så stor att sakerna kan användas längre.

Jag vet verkligen att hon inte kommer att minnas något från årets jul, men för mig betyder det så väldigt mycket att även hennes första jul är magisk. Vi (läs jag) ska julbaka, hälsa på tomten, gå på julmarknad och ha en riktigt mysig december med massor av adventsfiranden. Och sen bär det av mot julfirande hos både morfar och farmor. Jag kan nog inte förklara hur mycket jag längtar!

Total
0
Shares

Nytt i lillans rum

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Om du klickar på dem och köper en vara får jag en liten…

Comments4

  1. Men hur kul och gulligt med alla julkläder?! Kan tänka mig att det finns en hel del att vraka och välja emellan 😀 Man får passa på innan de har något att säga till om, haha 😉 KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like