Tre månader gammal

Total
0
Shares

I måndags fyllde lilla O tre månader – det är galet vad snabbt tiden går. Jag kan knappt förstå hur stor hon har blivit och hur mycket hon har utvecklats. Helt plötsligt kan hon hålla upp nacken, jollra, hålla i saker och slå på figurerna i sitt babygym. Hon är fortfarande en väldigt liten tjej på blott 60 cm och 5100 g men det är 11,5 centimeter och två kilo tungre än när hon kom. Förstå att växa fyra centimeter i månaden!

Våra dagar här hemma är oftast väldigt mysiga. Vi kramas, läser böcker och sjunger sånger. Jag tror att den bästa stunden på hennes dag är sångstunden när hon dessutom får stå upp (med massor av hjälp) och sparka runt med sina ben för att dansa. För mig har rastlösheten lagt sig en del men jag tycker fortfarande att det är mentalt utmattande att vara föräldraledig – jag är van vid att tänka mycket mer komplicerade tankar än “är det dags för mat eller att byta blöja”.

Den här veckan är lite extra speciell förutom att hon fyllde tre månader, Idag är det nämligen exakt ett år sen hon blev gjord. Det är ändå lite häftigt med IVF-bebisar, man vet exakt när de blev till. Vårt lilla mirakel <3

Total
0
Shares

Nej mamma, inte tummy time!

Idag tänkte jag mest kika in och säga hej, det är sjukstuga här hemma och har varit sen…

Comments8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like