Att vara ute i naturen hjälper så väldigt mycket

Kajak i Karlbergskanalen
Total
0
Shares

Nu när saker är lite tuffa psykiskt finns det ett par saker som hjälper mig mycket. Att kunna jobba hemifrån, meditera, vetskapen om att det snart blir bättre och att få vara ute i naturen. Förra helgen passade vi på att paddla kajak runt Kungsholmen – det är helt underbart och mitt huvud blir så lungt! Vi tog även en promenad till Alewalds och köpte ett nytt vandringstält och i helgen blir det en kortare vandringstur. Jag är så tacksam över att vi har så mycket fin natur i Sverige och att den alltid är nära även om man bor mitt i Stockholm.

Brukar ni vara ute i naturen mycket? Eller finns det annat som hjälper er när ni mår dåligt?

Total
0
Shares
Man lhaving strawberry picnic

Mina mål för juni 2018

Och vips så var det en ny månad igen – tiden går alldeles för snabbt! Maj har inte…

Comments4

  1. Men åh vad kul med kajak! 😀 Jag mår också alltid bättre när jag får komma ut i naturen, och extra lugn blir jag när jag får vara nära havet/ sjön 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like