Veckans planer v20 2019

Total
0
Shares

Jag har svårt att förstå att det redan är vecka 20 och vi är inne i mitten av maj, vilket innebär att vi har bott i huset en månad och att det snart är dags för mig att gå på föräldraledighet. Jag har inte riktigt bestämt än om det blir 1 juli eller 1 augusti, en fördel med att vara egenföretagare är ju att jag bestämmer det helt själv. Eller ja, inte riktigt helt, tillsammans med mina kunder.

Vi är mitt uppe i en dialog om deras behov i sommar, mina önskemål om ledighet och hur vi ska lösa deras behov när jag är föräldraledig. Beroende på hur bebisen visar sig vara som person hoppas jag på att kunna börja jobba ett par timmar i veckan ganska snabbt. Jag har ju turen att både kunna jobba hemifrån och ha med henne på jobbet – och M vill ju också få vara föräldraledig! Men nu var det inte det jag skulle skriva om utan veckans planer. Tänkte försöka skriva ltie mer ingående om mitt jobb eftersom många verkar tycka att det är spännande.

Måndag: Börjar dagen med att presentera en ny modell för multikanalproduktion av content för Cancerfondens arbetsgrupp, jag har helt enkelt tittat på hur vi kan producera bra content för flera kanaler samtidigt utan att tappa kvaliteten. Det ska bli så spännande att börja testa – vi vänder verkligen upp och ned på arbetsmodellen för hur man brukar göra. På eftermiddagen bär det av till barnmorskan och så tänkte jag försöka klämma in att titta på en ny kamera.

Tisdag: En riktigt presentationstung dag! Först ska jag presentera en spaning om hur man gör bäst thumbnails i sociala medier för byrån jag jobbar med, det är mycket mer en konst än man tror. Sen bär det av raka vägen till Cancerfonden för genomgång av hur de presterade i sociala medier i april och vad vi behöver tänka på framåt.

Onsdag: En förhållandevis lugn dag på kontoret. Jag ska dels jobba med köp- och målgruppsstrategin för en av Cancerfondens kampanjer, dels göra de sista förberedelserna av en viktig pitch som jag ska hålla på torsdagen.

Torsdag: Pitchdag! Jag har jobbat på en stor pitch för hur en av våra kunder kan jobba med kontinuerligt konverterande content – alltså innehåll i sociala medier som löpande ska få personer att ta del av deras erbjudande. Just nu arbetar den kunden mest med varumärkesbyggande content och kampanjer så det vore roligt att ta dem vidare i deras arbetssätt och förhoppningsvis öka deras intäkter!

Fredag: Lång dag med kampanjförberedelser, det drar igång en stor kampanj för en kund på måndag och jag måste förbereda allt som ska göras. Utöver det ska jag hinna med en sväng till min nya läkare på psykiatrin. Min gamla har slutat och jag är lite nervös för att byta, men det blir säkert bra.

Helg: Börjar helgen med att hålla en retorikföreläsning hos Maktsalongen som är ett mentorskapsprogram för kvinnliga ledare i ideell sektor. Jag höll samma föreläning förra året och det är alltid roligt att kunna dela ny kunskap med starka kvinnor! Resten av helgen blir lugn med pyssel både i trädgården och på kolonilotten.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Äppelblom och tillväxtkurvor

Besöket hos barnmorskan gick bra igår: lilltjejen har fina hjärtslag och följer sin tillväxtkurva perfekt. Jag blir helt…

Comments24

  1. låter som en händelserik vecka ja hoppas min blir rätt så lugn då jag varit iväg hela dagen idag o får besök i morg
    fina biler så otroligt en bbi är där liksom stor förundran fortf efter tre barn =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like