Eat. Drink. Swim. Sleep. Repeat.

Woman in hat in pool in Cannes
Total
0
Shares

Igår invarderade hantverkarna vår lägenhet för att komma igång med renoveringen, och vi hoppade på ett plan till Franska Rivieran. Igår kväll tog vi en promenad längs strandpromenaden och idag har schemat varit väldigt, väldigt lugnt. Croissanter till frukost, champagne och jordgubbar till mellanmål, tupplurer i solen och massor med tid i poolen. Det finns helt enkelt inte mycket att klaga på nu, eller faktiskt inget alls. Jag var beredd på att bli lite småsur när det kom en massa barnfamiljer till poolen, men jag har aldrig varit med om så väluppfostrade barn! Ni får verkligen inte tolka det fel, jag älskar barn – men på min semester vill jag ha det lugnt och skönt utan plask och skrik. Nu ska smörja in mig med lite aloe vera och byta om för min planerade, dagliga promenad  bort till Ladurée för att köpa macarons. Jag kan helt klart vänja mig vid det här!

Total
0
Shares
Woman with black hat in pool in Cannes, France

På en plats där alla dagar ser likadana ut

För bara ett par år sen hade jag aldrig klarat av att åka på solsemester: jag var alldeles…

Comments6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like