Att planera en sommar i Sverige

Total
0
Shares

Just nu sitter jag på jobbet och drömmer mig bort till sommar, semester, sol och lyxiga frukostar. En croissant, jordgubbsmarmelad och smoothie bowl skulle inte sitta helt fel just nu! Som jag berättat tidigare verkar det bli en sommar hemma i Sverige för oss, och nu är det helt klart att det blir så. Från midsommar och framåt är det Stockholms närområde som gäller och jag försöker komma på vad vi ska roa oss med.

Skärgården är ju helt underbar så det blir nog en utflykt dit, men jag skulle vilja upptäcka något nytt. Vilka är era favoritutflyktsmål i Stockholm?

Total
0
Shares

Vi har köpt radhus!

Just nu är det full fart här hos oss, både på jobbet och hemma. Vi har nämligen köpt…

Comments11

  1. Men uuu vad gott det lät!! För mig skulle jag nog säga att hem till Gotland är ett av mina favoställen, men Stockholms skärgård kan man ju verkligen inte sticka under stolen. Så fantastiskt fint!! Kram vännen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like