Min graviditet v28 + v29

Total
0
Shares

Det har varit lite mycket den senaste tiden, både med jobb och mycket som händer hemma, så jag har varken hittat tiden till att blogga eller i ärlighetens namn prioriterat det. Istället har jag hängt i trädgården på lediga stunder och försökt vila så mycket som möjligt. Men här kommer äntligen en försenad graviditetsupdate! Bilden är från när vi var hos svärmor i helgen och passade på att kolla in konstutställningen Open Art som pågår i Örebro.

Hur mår jag?

Jag har fått må oförskämt bra de senaste veckorna. Jag är glad, har massor av energi och det fungerar skapligt med maten. Däremot börjar det mesta bli tungt och jag har svårt att gå mer än väldigt korta sträckor eller ta mig upp ur soffan. M får hjälpa mig med väldigt mycket, från att knyta skorna till att komma upp ur soffan eller sängen. Jag sover i alla fall äntligen bättre, troligtvis för att jag sover med min gravidkudde.

Hur mår bebisen?

Bebisen mår bra, hon växer så att det knakar och sparkar dygnet runt. Vi har gjort ett tillväxtultraljud som visar att hon ligger 10% under normalkurvan men fortfarande inom det spannet om är okej. För mig är det inte en särskilt stor överraskning, kvinnorna i min släkt får ganska små barn så lilltjejen är nog också liten. När hon sparkar så sparkas det rejält, M känner det i ryggen om jag kramar honom på natten och en morgon har han frågat mig hur jag kan sova när hon har världens kartematch i magen. Men man vänjer sig ju, och barnmorskan och alla våra läkare säger att det är ett väldigt bra tecken att hon rör sig så mycket 🙂

Total
0
Shares

Nudity is not porn

Jag trodde aldrig att jag skulle publicera en nakenbild på mig själv i sociala medier, men just nu…

Comments2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like