Min graviditet v24 (23+0 – 23+6)

Total
0
Shares

Och vips så var det onsdag och vi går in i vecka 25! Tiden har börjat gå läskigt fort och nu när det bara femton veckor tills hon är här. Projektledare som jag är så är det mesta klart här hemma: vi saknar blöjkräm, babymonitor, babynest och bärsele annars finns allt. Förutom vagnen, den hämtar vi i helgen. Och lite småsaker till lillans rum men det är ju faktiskt inget hon behöver utan bara sånt vi vill ha. Här är i alla fall en liten uppdatering för veckan som gått.

Hur mår jag

Jag har fortsatt att må bra förutom att foglossningen smugit sig tillbaka. Som tur är så slipper jag kryckor just nu i alla fall! Får bara tänka mig för att inte gå långa promenader och skippa trappor. Jag hade en tid hos min samtalskontakt i måndags och vi kom fram till att jag mår så bra nu att jag bara behöver gå dit var tredje vecka istället för varannan vilket är jätteskönt.

Hur mår bebisen

Bebisen mår av allt att döma bra och är 30 centimeter lång nu. Hon väger 600g och det börjar bli trångt inne i livmodern vilket verkligen känns – jag känner rörelser hela tiden och de är tydligare och på ett annat sätt än innan. De senaste dagarna har man även kunnat se på magen att hon sparkar, den liksom hoppar till. Mycket mysko enligt katterna som undrar vad som sparkar dem i huvudet när de sover på magen – vilket har blivit en av deras favoritsysselsättningar.

Något annat vi märkt som är lite roligt är att hon blir som galen när jag äter jordgubbar. Det slår aldrig fel, fem till tio minuter efter att jag ätit jordgubbar sparkar hon som en galning! De säger att bebisen kan känna smaken på det man äter genom fostervattnet så jag hoppas att hon sparkar så mycket för att hon gillar smaken. För jordgubbar äter jag nästan varje dag och det lär inte bli mindre i sommar!

Total
0
Shares

A new shade of grey

Den här bilden las upp på min instastory i helgen när jag provmålade för fullt här hemma. Hela…

Comments5

  1. Men jösses vad snabbt det går! 15 veckor kvar? Heeeeelt sjukt verkligen! Hahaha, nej vad kul med jordgubbarna. Trodde verkligen inte att det var möjligt att något sånt kunde hända. Men såå kul ju! STOR KRAM finaste och ta hand om dig till tusen <3

  2. Galet häftigt att hon snart är här! 😀 Hoppas också att hon gillar jordgubbar, annars kan hon få en jobbig sommar haha 😉 Kram <3

  3. Vad skönt att i princip allt är fixat, då är det bara att vänta och se fram emot allt som komma skall 🙂 Istället för att behöva stressa med allt som måste fixas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like