Lillans rum

stokke sleepi crib
Total
0
Shares
Ikea Svansmo armchair and Stokke Sleepi Crib

När jag satt och kollade igenom bloggen häromdagen insåg jag att jag inte har lagt ut några bilder på nya huset än – trots att vi flyttade in i april! Så tänkte försöka fotografera våra rum så att ni får se hur vi har det. Eller skulle ni kanske vilja ha en liten videorundtur?

Först ut i alla fall är det rummet som flest verkar vara nyfikna på: Lilla O’s rum. En stor anledning till att vi flyttade var att det kändes trångt med en bebis i vår tvåa inne i stan så det känns riktigt skönt att hon har ett eget rum. Och det är det rummet som har varit roligast att inreda, och det vi är mest nöjda med. Det ska upp lite dekorationer på väggarna sen känner vi oss klara.

Det har blivit riktigt mysigt och är fullt med mjuka textilier. Mattan är mjuk som en filt och kommer från Mio, precis som gardeinerna. Filten och kudden i fåtöljen är från Hemtex och själva fåtöljen är från Ikea. När vi sa att vi skulle köpa en matningsfåtölj sa väldigt många att vi aldrig skulle använda den för att man vill amma och mata någon annanstans men de har haft fel hittills. Särksilt i början användes den halva nätterna och nu matar vi henne där innan det är dags för nattning.

Överlag är vi i hennes rum mycket och leker och myser, det är också där hon sover på dagarna och kvällarna. Efter sista matningen runt 22 flyttar vi över henne till en bedsidecrib i vårt sovrum så att vi har henne nära. Hennes fina spjälsäng är en Stokke Sleepi och över den hänger en sänghimmel från Mio och bollampor från Bauhaus. Vi gillar att blanda dyrt och billigt – den lilla leksakslådan med katten är också ett fynd från Systrarne Grene och kostar bara 129kr.

Hennes garderob har ni sett förut, den är från Ikea och alldeles lagom för hennes små kläder. På klädstången hänger överdelar och i lådorna ligger allt annat, en låda för varje storlek. Och på hyllan under klädstånden finns hennes växande rosettsamling från Livly. Lilla O föddes med väldigt mycket hår så hon kan redan använda dem vilket är roligt.

Sist men inte minst så har vi en Hemnesbyrå från Ikea som skötbord eftersom vi inte får plats med en skötbädd i badrummet på ovanvåningen. I början var jag tveksam till hur det skulle fungera med skötbord utan tillgång till vatten i samma rum men badrummet ligger dörr i dörr om det skulle behövas.

Total
0
Shares

Min förlossning

När jag precis kommit in från rummet och fått upp vår lilla tjej på bröstet för första gångnen.…

Comments15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like