It’s a girl!

Total
0
Shares

Det blev inget inlägg om veckans planer igår, dels är veckan supertråkig och det enda som står på schemat är jobb, dels vaknade jag sent och fick bråttom iväg till barnmorskan. Vi hade äntligen tid bokad för rutinultraljud och fick se vårt lilla mirakel igen. Men det bästa var nog att man går igenom precis hela bebisen på rutinultraljudet och kollar på alla organ mm. Och allt ser bra ut! Det är en alldeles perfekt, frisk liten bebis som ligger där inne och växer som den ska! Dessutom fick vi reda på att det är en liten flicka! Tänk – i augusti ska vi bli föräldrar till en alldeles perfekt liten dotter. Det är så surrealistiskt att jag inte kan ta in det.

Nu ska vi bara lyckas enas om namn också. Jag har en lång lista med förslag och M tycker att alla är gamla drottningnamn med alldeles för många stavelser. Så vi kanske behöver de här fem månaderna som är kvar för att komma överens om något. Men till slut ska det nog bra det också 🙂

Efter att vi hade varit hos barnmorskan gick jag och köpte ballonger för att ta lite nya bilder, men det var lättare sagt än gjort. Jag har lovat mig själv att dokumentera graviditeten och samtidigt öva på självporträtt. Men först hade jag problem med att hitta en bakgrund jag gillade på grund av att allt är dött och den skarpa vårsolen gjore det svårt att få till bilderna utan att den antingen frätte ut dem eller fick störande skuggor. Jag lyckades få till en skaplig bild, den finns här. Och när jag väl hittade en bra location med både fin bakgrund och bra ljus så blåste det så mycket att det var omöjligt att få till det med ballongerna.

Jag tröstar mig med att det går att köpa nya ballonger när äppelträden vid Rosendals trädgård blommar och det är en skuggig dag så att det blir enkelt att få bra ljus i bilderna…

Total
0
Shares

Min graviditet v19 (18+0-18+6)

Onsdagar innebär att vi byter graviditetsvecka och nu går in i vecka 20 vilket betyder att vi snart…

Comments46

  1. Men åååååååh!!! GRATTIS! Tänk att vi båda ska få små tjejer i augusti. WOW! Tänk så härligt det känns också när man verkligen kämpat för det. Toppar och dalar och nu är vi verkligen på en topp tänker jag! så kul! <3

  2. Åh!! GRATTIS till lilla tösen 😍 Måste vara helt fantastiskt! Så jäkla varm i själen blir jag av att läsa det här!! Hoppas ni kommer överens om namn. Kan tänka mig att det inte är det lättaste! Vore roligt att läsa era förslag 😍

  3. Så otroligt spännande med en liten dotter <3 Namn har jag förstått kan vara en svår uppgift att enas om haha! 😀
    Det bästa med bilder är att det alltid går att fotografera vid fler tillfällen! Ska bli spännande att se din idé vid Rosendal! 😀 Kramar

    1. Ja, det känns jättekul! 🙂 Även om det viktigaste såklart är att hon är frisk! 🙂 Det gör jag också, längtar verkligen tills det är vår så att det finns fina miljöer att fota i igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like