Morgonlycka är att ha en espressomaskin

Total
0
Shares

Jag ska erkänna att jag fortfarande inte har kommit ur mitt semestermode riktigt, och har fortsatt sova till nio på dagarna. Det är lite fälla med att vara egenföretagare – man styr ju sina dagar själv. Men nu ska det bli ordning på det och imorse gick jag i alla fall upp halv åtta. För en morgontrött människa som mig blir kaffe livsnödvändigt och att ha en egen espressomaskin är ren och skär morgonlycka. Och ju längre tid det går med den hemma (Mattias hade den när vi träffades) så blir det mindre och mindre vaniljsyrup i. Ibland tycker jag till och med att det är gott med en espresso – jag som alltid har behövt ha massor med vanilj och skummad mjölk. Resten av dagen är det fullt fokus på möten och sen ska jag försöka motivera mig själv till att gå på ett yogapass ikväll. Tänk att det kan vara så svårt att komma iväg till gymmet!

Total
0
Shares

Tre tips för att älska sin kropp när man måste gå ned i vikt

Just nu går den en våg med body positivity över världen och den gör mig så glad! När…

Comments17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like