En sommar hemma i Sverige

Total
0
Shares

Jag är en riktig planeringsjunkie och sitter redan nu och funderar på vad jag och M ska hitta på nästa år. Eftersom jag håller alla tummar och tår för att vi blir gravida och inte kan flyga något nästa sommar planerar jag för en sommar hemma i Sverige. Generellt är M och jag väldigt dåliga på att hemestra, vi åker gärna iväg, så det finns massor för oss att upptäcka. Och nu är jag nyfiken – vilka är era absoluta favoritställen i Sverige? Vad tycker ni att vi borde se och göra?

Stockholm är ju som tur är otroligt vackert och den här sjön ligger bara fem minuters promenad från oss, så det lär bli en hel del tid här. Jag vill ut i skärgården också, det hann vi aldrig med i år eftersom vi var i Frankrike hela sommaren. Kanske en tur upp i fjällen. Och Gotland. Åh, det finns ju så mycket möjligheter!

Total
0
Shares

Nytt uppdrag för Chiffer och Cancerfonden

Ibland händer det saker snabbt! Jag hade ställt in mig på en väldigt lugn vinter men så blev…

Comments33

  1. Finns så mycket fint att se i Sverige 🙂 Många glömmer det.
    Visby är såå fint, även Öland, Gränna, Österlen, Ystad och varmt välkommen till min hemstad Lidköping vid Vänern 😀 Annars rekommenderar jag varmt västkusten med Smögen, Otust, Tjörn och Hamburgsund ❤

    1. Ja, vi är alldeles hemmablinda! Har inte varit på Västkusten på sommaren sen jag var liten, så dit borde vi verkligen ta oss 🙂

  2. Tycker allt i Sverige är så mysigt! Men särskilt Göteborg och Stockholm och alla mysiga skärgårdar där omkring! (Fast där bor ju ni hihi) Dalarna är ju också sååå vackert! Sundsvall, Gränna, Vimmerby, ah jag kan inte bestämma mig :'( Finns så mycket fint! Åk till Kiruna om ni vill fjällvandra hihi, det är ju så vackert <3

  3. Västkusten har väldigt många fina platser. Smögen och Smögenbryggan, Marstrand, Varbergs kusthotell, Stenungsunds badens havshotell. Och i Göteborg finns massor roligt att göra 😍

    1. Har inte varit på Västkusten sen jag var liten, så det kanske vore något! Göteborg var tyvärr ingen favorit för oss =/ Antar att vi är fö rmycket Stockholmare för det 😛

  4. Halmstad och västkusten är otroligt fint! Men även norra delen av Sverige (men där finns det ju fler mygg haha!). Jag säger varje sommar att jag vill semestra i Sverige, men ändå så jobbar jag bara. Men någon gång så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like