Sjuk

Total
0
Shares

Det känns som att jag skriver det här om och om igen men jag är sjuk – igen. För ett par dagar sen fick jag feber, ont i halsen och ett enormt tryck över bröstet, sen dess har jag inte orkat göra något annat än att vila, vila och vila. Och det var såklart bara några dagar efter att jag senast var sjuk. Så jag ligger helt enkelt i sängen hela dagarna och försöker att bara bli frisk. Förhoppningsvis är det inte Corona men det är svårt att veta när man inte kan bli testad.

Igår orkade jag i alla fall ta mig ut till trädgården och låg där och vilade istället. Det märks verkligen att våren/försommaren är här, hela trädgården är full med tulpaner och humlor som surrar omkring. Alldeles underbart! Vår rabarber har börjat växa rejält också så jag hoppas på att kunna guida M i hur man gör en rabarberpaj.

Hade det inte varit för Lilla O hade det inte varit lika hemskt att ligga i sängen, lyssna på böcker och kolla på Youtube hela dagarna, men nu skär det verkligen i hjärtat att inte orka busa med henne. Hon börjar bli riktigt stor nu och har lärt sig att ställa sig upp så snart börjar hon säkert att gå. Det känns helt galet att hon snart har varit här ett helt år!

Total
0
Shares

Tio veckors självkärlek

Är det inte konstigt hur mycket bättre vissa saker låter på engelska än svenska? Jag tycker i alla…

Comments3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like