Vecka 8 -2020

Total
0
Shares

Jag vet inte riktigt vart förra veckan tog vägen, den försvann i något virrvarr av förkylningar, bajsblöjor, lyxiga restaurangbesök och massvis med jobb. Ikväll höll jag på att bli galen: det känns som att jag inte gör något annat än att städa, diska, tvätta, byta blöjor, mata bebis, handla och försöka få någon sorts ordning här hemma utan att det går för att så fort jag är klar med allt så är det bara att börja om. Och så är det trots att vi är två som hjälps åt, någon av oss alltid är hemma och vi bara har ett barn – som inte ens kan krypa än. Jag förstår inte hur folk som jobbar heltid och har flera barn får ihop livet, men jag antar att vi lär upptäcka det så småningom. Dessutom är jag förkyld med feber (igen) och bebisen har varit jobbig så idag är ingen bra dag att känna efter egentligen.

Förra veckans besök på Frantzén var i alla fall magsikt och värt varenda krona av de alldeles för många tusenlapparna vi betalade. Över 12.000 kronor hamnade notan på, men då drack jag en champagne för tusen kronor glaset (jag är en vinnörd, det är sällan jag dricker så dyrt men jag var tvungen att prova) och vi tog ett vinpaket och ett alkoholfritt. Om ni går till en riktigt bra restaurang så rekommenderar jag verkligen att göra så och dela på drycken, de alkoholfria dryckerna brukar vara riktigt bra och riktigt spännande!

Här är i alla fall veckans planer:

Måndag: bara vara hemma med bebisen och försöka få ordning allt.

Tisdag: får äntligen fly till jobbet. Ja, det låter hemskt, men ibland är det underbart att få åka hemifrån en hel dag och bara vara något annat än en nedkräkt mamma som städar och matar och fixar.

Onsdag: föräldraledig igen. Ska göra ett seriöst försök att ta mig iväg till öppna förskolan. Och posta dopinbjudningar.

Torsdag: jobb – hurra! Jag låter supernegativ nu men jag jobbade hemifrån hela förra veckan och oavsett hur mycket jag älskar att vara mamma till Lilla O så är det skönt att träffa andra, vuxna människor och prata något annat än barn.

Fredag: föräldraledig. Ska försöka mig på att storstäda OCH baka.

Helg: vi får lite besök som kommer över på fika, annars blir det en väldigt lugn helg.

Total
0
Shares

Vad jobbar jag med, egentligen?

Varje gång jag skriver något om mitt jobb så är ni många som tycker att det låter väldigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like