Vecka 13 – 2020

Total
0
Shares

Här hemma fortsätter karantänen och jag har försökt roa mig med att baka. Nu är frysen full så jag har satt full fart med vår bröllopsplanering istället. Vi har varit hemma över en månad nu och börjar klättra lite på väggarna. Den här veckan fortsätter i alla fall som förra med hemmajobb och bebismys.

Hur roar ni er så här i Coronatider?

ps. la upp ett fantastiskt recept på kanelbullar på min matblogg igår. Det hittar ni här.

Total
0
Shares

Mina mål – april 2020

Att säga att mars 2020 var en bra månad skulle vara att ljuga, det var länge sen jag…

Comments8

  1. Så mys med bakning!! Och bröllopsplanering är ju goals!! :’D Roar mig på jobbet och i stallet nu under coronatider haha :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like