Äntligen är köket klart!

ikea bodbyn
Total
0
Shares

Vi har äntligen fått våra marmorskivor, vilket innebär att vårt nya kök äntligen är klart! Ett helt år tog det från att vi flyttade in tills det blev färdigt. Vi visste redan när vi köpte lägenheten att köket skulle behöva renoveras pga att det var väldigt slitet och hade en vattenskada i taket pga läcka i lägenheten ovanför. Jag är så otroligt nöjd med resultatet trots att Ikea återkallade de luckorna vi hade valt från början. Såhär i efterhand var det nog bra, de hade blivit lite för ljusa ändå. Och jag är så glad att vi vågade blått på väggarna istället för vitt. Här kommer i alla fall en bildbomb, men först två bilder på hur det såg ut innan vi satte igång. Eller vi och vi, när hantverkarna satte igång medan vi njöt av sol och bubbel vid en pool i Cannes.

Köket precis innan nedrivning. Ska bli så skönt att få något mer modernt och där allt fungerar!

Vi har verkligen gjort ALLT man kan göra i köket frutom att riva väggar: bytt hela köket, nytt golv, byggt upp gamla trasiga väggar och målat både väggar, tak och snickerier. Något jag är riktigt nöjd med är att jag bestämde mig för att måla skafferiet i samma färg som köksluckorna, trots protester från hantverkarna som menade att det var konstigt. Jag tycker att det ser ut som att det hör ihop med köket nu och det hade sett väldigt konstigt ut om det fortfarande var vitt. Och att vi valde vit carrera marmor – M var väldigt emot det först men är helt övertygad nu när de kommit upp. Så nu är det bara det roliga kvar: ineda med detaljer och laga massvis med god mat!

 

Total
0
Shares
blå hortensia

Veckans planer – V 37 2018

Vilken rysare det var igår och fortfarande är! Jag tror inte att jag har berättat att jag har…

Comments10

  1. Vilken enorm skillnad det blev 😀

    Svar: Jag arbetar som egenanställd och har gjort det sen 3 år tillbaka. Men detta handlar inte om samarbeten som jag kan fakturera för utan för denna typen av samarbeten behöver jag vara anställd och därför finns det inte så mycket jag kan göra utöver att tjata på dom tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like