När har det gått överstyr?

Total
0
Shares

Häromdagen bestämde jag mig för att plantera om mina krukväxter och göra dem redo för våren. Passade på att sortera dem efter sort för att få en överblick av hur många jag har av varje. Och då kom sig känslan “hur hädne det här” smygande. Tio monsteror, 7 monkey masks (+ 30 sticklingar) och 6 gigantiska elefantöron trots att jag ger bort växter mer eller mindre hela tiden. När har det egentligen gått överstyr?

Jag passade i alla fall på att rensa bort säkert 10-15 växter, ställde ut dem på gatan och la ut i en lokal Facebookgrupp att de skänktes bort. En halvtimme senare hade alla fått nya hem och jag har plötsligt plats för några nya plantor.

Total
0
Shares

Sjuk

Det känns som att jag skriver det här om och om igen men jag är sjuk – igen.…

Comments10

  1. Det är ju ändå så mysigt att få pyssla lite! Vi ska ha balkongen som ett projekt nu i helgen och jag längtar verkligen efter det.. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like