Nytt i lillans rum

Nytt i lillans rum

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Om du klickar på dem och köper en vara får jag en liten ersättning utan att det kostar dig något extra. Det gör att jag kan lägga mer tid och resurser på att skapa content som du förhoppningsvis gillar.


Det är helt otroligt vad mycket saker det finns till bebisar, både som de behöver och som underlättar eller är roligt på något sätt. En sån saks om man behöver är spjälskydd, Lilla O har börjat sova i sitt rum och då behövs ett sånt som gör att hon inte fastnar mellan spjälorna när hon snurrar runt som en liten helikopter på nätterna. Det är riktigt roligt att ligga och kolla på henne i babymonitorn, hon snurrar verkligen helt galet mycket och ligger där och pratar för sig själv när hon inte kan sova. Vårt spjälskydd kommer från Buddy & Hope och jag tycker att det passar in perfekt i hennes rum.

De säljer också något som kallas myspölar och häromdagen fick Budbee komma hem med en sån till oss. Jag skulle inte säga att det är något man verkligen behöver till en bebis, men för oss underlättar det. Lilla O gillar nämligen att ligga och leka i sitt babygym men har börjat snurra iväg från det utan att ta sig tillbaka och häromdagen lyckades hon krypa in under fotpallen vi har till fåtöljen och jag är rädd att hon ska fastna. Men myspölen, som också är från Buddy & Hope, har kanter som gör att hon ligger kvar i gymmet.

Nu när hon är riktigt liten får hon använda den som lekplats och när hon blir större tänker jag att den ska få bo under hennes sänghimmel tillsammans med gosedjur och böcker. Det blir ett perfekt ställe för att krypa ihop och läsa eller kelas med katterna!

Du hittar spjälskyddet här och myspölen här.

11 Kommentarer

 1. november 20, 2019 / 6:02 e m

  Åh alla detaljer är ju så otroligt söta alltså, älskar detta!! <3

 2. november 20, 2019 / 9:08 e m

  Alltså det där rummet, det är så otroligt fint! Ni har verkligen gjort det så mysigt! 🙂

 3. november 20, 2019 / 9:23 e m

  åh så himmelens fint 😀

 4. november 20, 2019 / 10:35 e m

  Nämen åh det är ju galet mysigt!

 5. november 21, 2019 / 2:16 e m

  Men så fint och mysigt! Hon måste ju stortrivas!

 6. november 22, 2019 / 6:30 e m

  Vilka bra saker du fyndat! Ja, det är väldigt viktigt att ha saker som både är roligt för bebisen men som också underlättar för föräldern. Super fina dessutom! 😀

 7. november 23, 2019 / 10:50 e m

  Åh så fina de var! 😍

 8. november 24, 2019 / 8:56 e m

  Hade lätt haft det så i min dotters rum och jag hade barn nu 🙂

 9. november 24, 2019 / 8:57 e m

  Så otroligt fint!!

 10. november 30, 2019 / 8:46 f m

  Meeeen så fint! 😀 <3 Det finns så otroligt mycket fina grejer till bebisar och jag älskar att titta på det även fast jag är långt ifrån att få egna barn haha! Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.