Söndagsutflykt till Nynäshamn

Söndagsutflykt till Nynäshamn

Här tickar tiden på sakta men säkert. Det känns som att jag mest sover hela dagarna för att försöka ta igen det jag missar på nätterna. Eller missar och missar, som jag säger till mina läkare: jag är trött och har varken problem med att somna eller att sova. Men när jag vaknar var 90:e minut och behöver gå på toaletten så får jag ingen djupsömn. Och att ta starkare sömntabletter är inget alternativ för då känns det som att jag skulle kissa i sängen istället och det har jag faktiskt ingen lust med.

Så jag sover när jag kan sova och ligger i skuggan eller poolen och vilar resten av tiden. Men det gör mig galen: jag är van att jobba och ha fullt upp hela dagarna och nu tar jag mig knappt upp för trappen till ovanvåningen själv – vilket gör att det känns som att jag klättrar på väggarna. Det är på den nivån att jag undviker det så mycket jag bara kan om M inte är hemma och kan knuffa upp mig.

I veckan ska jag försöka komma på lite projekt som jag kan göra stillasittande – och med tanke på att det ska spöregna i Stockholm hela veckan så känns det extra passande. Med det i åtanke och att det känns som att jag är fastkedjad till vår altan tvingade jag mig iväg på en liten söndagsutflykt till Nynäshamn idag. Det är tufft att gå till och från pendeln här hemma men där stannar den precis i hamnen och på alldeles lagom avstånd för att äta lite rökta räkor och glass. Men det kan ha blivit sommarens sista utflykt för så fort vi kom hem blev jag så trött att jag somnade.

Behöver jag ens säga att jag är rysligt trött på att vara gravid nu? Läkarnas förslag om tidig igångsättning känns allt mer lockande.

11 Kommentarer

 1. juni 30, 2019 / 5:57 e m

  Förstår verkligen att det är ovant att inte kunna ha samma tempo som du brukar. Men du får försöka tänka på att din kropp behöver vila och samla kraft, att den arbetar så hårt med lille bebben i magen <3 Kram fina du!

 2. juni 30, 2019 / 8:15 e m

  vad jobbigt för dig 🙁 men så fin bild!

 3. juli 1, 2019 / 6:49 f m

  Men alltså fyyy så jobbigt!! Kanske inte alls är vad du vill höra just nu, men alltså WOW vad fin du är hjärtat! Även om du är trött på det så passar du verkligen som gravid! KRAM finaste <33

 4. juli 1, 2019 / 11:26 f m

  Så jobbigt 🙁 men jättefin är du!

 5. juli 1, 2019 / 6:46 e m

  Så fina bild!

 6. juli 1, 2019 / 7:27 e m

  Hoppas du kommer få någorlunda sömn i alla fall vännen <3 Spännande det låter med lite projekt! <3

 7. juli 2, 2019 / 8:50 f m

  Åhh jobbigt! Men hoppas de går bra resten av tiden och att du får lite sömn!! Så fin du är!!

 8. juli 2, 2019 / 1:59 e m

  Hoppas projekten kan få tiden att gå snabbare! 😀 Skickar en stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.