På en plats där alla dagar ser likadana ut

Woman with black hat in pool in Cannes, France
Total
0
Shares

För bara ett par år sen hade jag aldrig klarat av att åka på solsemester: jag var alldeles för rastlös. Och det här kommer låta som en klycsha, men sen hittade jag balans och nu är det alldeles underbart att få komma iväg och bara vara. Jag älskar att dagarna här i Frankrike följer samma schema: sovmorgon, croissanter till frukost, massa timmar vid poolen och champagne och macarons till mellanmål. Just nu känns det som att jag skulle kunna stanna i Cannes för alltid!

Total
0
Shares

Min själ hör hemma i Frankrike

Livet är verkligen underbart här på rivieran: lugnt och fyllt med sol och god mat. Vi ställer en…

Comments4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like