En heldag i pyjamas

Total
0
Shares

Jag håller på att bli galen, febern är tillbaka och jag är helt utslagen. Den kommer och går med ett par dagars intervaller och en förklaring är säkert att jag inte låter mig själv bli riktigt frisk. Så idag och troligtvis även imorgon får det bli en heldag i pyjamas hemma. Jag är så glad att jag kan jobba hemifrån och idag har jag hunnit med en hel del. Både att gå igenom min överbelamrade inkorg men också att ha en liten fotosession och börja uppdatera gamla blogginlägg med nya bilder.

Det känns lite som att fuska, men många av mina gamla inlägg i kategorin Goal Getter har haft samma bilder, och bilder som inte varit relevanta för inlägget. Så nu uppdateras de en efter en för att bli mer relevanta. Ser också över texten lite smått så att den känns bra. Just de inläggen får ganska mycket trafik direkt från google, vilket är superroligt, men det gör ju också att man behöver hålla dem up-to-date även om de ligger långt bak i flödet. I alla fall tänker jag så, för få saker gör mig så ledsen som när jag hittar ett blogginlägg med tips som verkar bra på rubriken, och sen ser man att det är flera år gammalt och inte har uppdaterats trots att ämnet har utvecklats. Nu är det inga stora ändringar, men jag ser till att tipsen inte är helt förlegade.

Jag stökar också om lite här på bloggen för att göra den mer mobilvänligt. Jag sitter alltid framför datorn när jag jobbar med den, men faktum är att bara 5% av er läser min blogg från en dator. Resten hittar hit från en mobil eller en iPad. Ska försöka tänka mer på det när jag skriver, så att styckena inte är för långa.

Och på tal om er och bloggen, finns det något ni skulle vilja läsa mer eller mindre om här?

Total
0
Shares
Antiinflammatorisk smoothie med gurkmeja, havtorn och mango

Recept: antiinflammatorisk smoothie med gurkmeja, havtorn och mango

Eftersom min förkylning inte ger sig och mitt immunförsvar uppenbarligen behöver boostas ordentligt så har jag bestämt mig…

Comments17

  1. Verkligen jobbigt när dessa förkylningar aldrig vill ge med sig själv tampas jag med denna jobbiga rethosta som har stannat i två veckor nu 🙁 Krya på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like