Mina mål vecka 46 – 2019

Total
0
Shares

Dagens inlägg kommer sent, Lilla O och jag har spenderat större delen av dagen med att mysa och leka, precis som man ska när man är föräldraledig. Jag försöker njuta extra mycket nu, om allt blir som vi planerat så har mer än halva min föräldraledighet gått och tanken är att jag ska jobba halvtid från och med januari. Det känns som att tien både rusar iväg och står still på samma gång. När O sov middag passade jag på att börja gå igenom alla tusentals bilder jag tagit på henne för att välja vilka som ska framkallas. Självklart blev hårddisken på datorn full när jag försökte ladda in dem så resten av hennes lunchvila ägnades åt att se över vad som behöver vara offlinesyncat och vad som kan få finnas enbart på molnet och vår back-up-hårddisk här hemma. Och de aktiviteterna lär få fortsätta resten av veckan, så här är mina mål för veckan:

1 – Beställa framkallade bilder

Jag gjorde en beställning på framkallade bilder när O fyllde en månad och har börjat sätta in dem i album, men sen har jag kommit av mig. Jag tycker att det är så mysigt att faktiskt sitta och kolla i album istället för på telefonen så nu är det dags att beställa fler bilder – och sätta in dem i våra album.

2 – Rensa upp dator(erna)

Jag har så mycket gamla skräpfier, suddiga bilder och massa annat som inte behöver sparas. Det är helt klart dags att rensa upp i datorn!

3 – Fundera på vad jag vill göra i vår

Snart är det dags att börja söka uppdrag och höra av sig till gamla uppdragsgivare och kunder igen. Men innan jag gör det ska jag fundera ordentligt över vad jag faktiskt vill göra eftet mitt halvår som föräldraledig. Det har varit en bra paus och jag börjar komma in i avslappningen nu (eller så avslappnad som man kan bli när man tar hand om en bebis) så nu hoppas jag att jag kommer kunna landa ordentligt i vad jag vill göra den närmsta tiden.

Vad har du för mål med veckan?

Total
0
Shares

Ytterligare en kamp mot mörkret

Jag har berättat förut om att mängden dagsljus påverkar min bipolära sjukdom helt otroligt mycket. På våren och…

Comments20

  1. Verkligen! Och så mycket lättare att dela med sig av, vi har våra album liggandes vid soffan och gäster bläddrar nästan alltid i dem.

 1. Målbilder är bra!
  Jag jobbar på med mitt årsmål va det gäller mitt företags försäljning….inte långt kvar till målet.
  Annars upptar vår första IVF min tid o energi till 200%… Sprutdag 6 idag och varit på första VUL idag.
  Det är så spännande men även skrämmande, många känslor hela tiden hit o dit.
  Men vi lever på hoppet o hoppas på det bästa.

  1. Åh jag förstår verkligen det! De två åren vi kämpade var helt klart de värsta i mitt liv och även fast vår lilla tjej snart är fyra månader så har inte stresspåslaget lagt sig helt. Först all oro för om det skulle gå att bli gravid och sen en hel graviditet med oro för om hon skulle klara sig. Och alla känslor som löper ännu mer amok med alla extra hormoner. Håller verkligen alla tummar för er <3

   1. Tack för dina tummar <3
    Första VUL igår visade 17 äggblåsor varav en på 13 mm så jag fick ökad dos med Gonal F för att alla de små skulle växa till sig. Imorgon ska jag tillbaka igen.

   2. 11 fina ägg fick de ut igår så på fredag hoppas vi få in ett litet pyre igen och som sedan vill stanna där i 9 månader. Många tankar nu o hoppet lever även om allt går i bergodalbana hit o dit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like