Jag blir hypoman av all sol

Yellow flowers

Här på jobbet rullar det på med filmen som har premiär klockan 19 ikväll om inget plötsligt dyker upp. Jag är nöjd och det kommer att bli superbra när det väl går lajv. Just nu är jag mest bekymrad över att all den här solen gör mig hypoman. De flesta älskar när det är sol hela sommaren men jag får så mycket energi att jag blir sjuk och en riktigt solig sommar kan vara ett rent helvete. Huvudet bara snurrar av all energi och det spelar inte riktigt någon roll hur mycket mediciner jag tar eller hur mycket jag försöker vila: det bara fortsätter. Det bästa för mig är ungefär tre dagar sol och två dagar molningt – då hinner mitt huvud lugna ned sig lite. Det är nog det jag hatar mest med den här sjukdomen: oavsett hur väl jag sköter allt som går att sköta finns det faktorer som jag inte kan påverka. Det är omöjligt för mig att styra vädret och ändå har det en sån effekt på hur jag mår. På sommaren får jag för mycket sol och på vintern för lite. Så just nu sitter jag och hoppas att vädret vänder och bjuder på lite regn, min hjärna behöver det.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.