Bästa ansiktsvattnet – lavendelvatten

lavendelvatten

Den här veckan rullar på och jag gör så gott jag kan för att hantera stressen på jobbet, men det blir inte så roliga blogginlägg när jag knappt har tid att andas. Men jag tänkte att jag skulle kika in här och ge ett litet beautytips. Som ni vet älskar jag budgetprodukter som har hög grad verksamma ingredienser, som i min DIY-ansiktsmask med kaolinlera eller mandelolja. En annan produkt jag älskar och som lika gärna hade kunnat stå i mitt köksskåp är lavendelvatten. Jag använder det som ansiktsvatten för att få bort eventuella rester av rengöringsprodukter innan jag smörjer in mig. Lavendeln gör att det är lugnande och minskar rondad – perfekt för mig som lätt blir rödflammig. Och kostar runt 40kr flaskan i bakhyllan på Ica. Vilket är ditt bästa budgetknep för beautyprodukter?

5 Kommentarer

 1. oktober 3, 2018 / 7:00 e m

  Åh spännande, älskar tips som detta!! Kram 😀

  • therese
   Författare
   oktober 4, 2018 / 7:45 f m

   Vad roligt – ska försöka göra fler!

 2. oktober 3, 2018 / 7:14 e m

  Så bra tips 🙂

  • therese
   Författare
   oktober 4, 2018 / 7:47 f m

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.