Inskolning och kakbak

Total
0
Shares

Tänkte bara kika in och säga att inskolningen går bra. Olivia fullkomligt älskar att vara på förskolan vilket gör det lite enklare för mig, men det var mycket svårare än jag trodde att låta andra ta hand om min lilla bebis. Imorgon ska vi lämna henne själv där för första gången och då får M sköta lämningen – jag tycker att det är helt fruktansvärt jobbigt. Försöker förklara för mig själv att hon älskar att vara där och bara ska vara på föris ett par timmar i veckan vilket gör att jag kommer ha tid till mina egna projekt, men det är ändå väldigt, väldigt jobbigt.

Det är i alla fall roligt att se hur hon utvecklas massor för varje dag hon är där. På bara tre dagar har hon gått från att bara äta med händerna till att nästan kunna äta med gaffel. Dessutom är hon plötsligt superintresserad av att lära sig gå, något som hon tyckt varit fullkomligt onödigt hittills.

Men lika glad som hon är över att komma till förskolan är hon att komma hem. Hon fick ett litet kök i födelsedagspresent och kan stå hur länge som helst och baka kakor. Det är så himla gulligt att se hur hon rör om i grytorna och noga lägger på lock en stund innan hon “serverar” något till oss. En väldigt lyckad present helt enkelt!

Total
0
Shares

Kräftkalas

Jag tror att gårdagen bjöd på sommarens varmaste kväll och det tajmade vi med kräftskiva tillsammans med en…

Comments7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like