DIY: förvaring för dregglisar

förvaring för dregglisar
Total
0
Shares
förvaring för dregglisar

Det känns som att jag har letat efter en bra förvaring för dregglisar hur länge som helst utan att hitta någon alls. Här hemma har vi haft dem liggandes huller och buller i en låda vilket har gjort det halvt omöligt att hitta en dregglis som matchar resten av kläderna. Nu är det ju ingen katastrof om allt inte matchar, men det är ju så gulligt och jag faller offer för säljknepet varenda gång som det finns hårband och dregglisar som matchar de kläder jag köper till Lilla O. Det är lite smått förvånande att jag tycker att det är så roligt med hennes kläder eftersom jag generellt inte tycker att kläder är roligt. Det har i och för sig ändrats och att kombinera massor av små outfits till henne gör att jag tycker att kläder till mig själv också är roligt, men det är ett helt annat inlägg.

Lästips: hur mycket kläder behöver en bebis

Tillbaka till förvaring för dregglisar. Eftersom jag inte hittat någon bra så funderade jag ut hur jag kunde göra en egen, och det visade sig vara lätt som en plätt. Allt man behöver är en hylla med konsoller och en rundstav så tar det max en halvtimme att göra en förvaring för dregglisar. Och det är om man vill måla hyllorna eller rundstaven.

Jag blev riktigt nöjd med min förvaring för dregglisar och ska nog ge mig på att göra en förvaring för hårband också. Som ni säkert gissat har hon en minst lika stor samling av hårband som hon har av dregglisar. Men det är ju så himla gulligt…

DIY: förvaring för dregglisar

Du behöver:

  • En hylla
  • Två hyllkonsoller
  • En rundstav
  • Ev färg och pensel
  • Såg

Gör så här: förvaring för dregglisar

  1. Måla och sätt upp hyllorna med konsoller.
  2. Kapa rundstaven så att den är lite bredare än hyllorna. Måla om du vill.
  3. Sätt in rundstaven i hyllkonsollerna.
  4. Knäpp på dregglisarna.

Total
0
Shares

V 5 – 2020

Och så var det måndag igen! Helgen blev inte alls som tänkt, jag fick skyhög feber och sov…

Comments4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like