Det kliar i mina keramikfingrar

Total
0
Shares

Varför kan det inte vara onsdag idag? Jag längtar verkligen efter att få sätta mina fingrar i leran och skapa något igen! att få skapa och forma är verkligen som terapi för mig, jag tänker bara på leran och kan slappna av helt. Förra veckan gjorde jag den här ljusstaken som förhoppningsvis är bränd och klar för glasering imorgon. Ska försöka bestämma mig för en färg också. Vad tycker ni, ska jag köra på säkert och vitt eller något roligare? Finns det något kreativt som du gillar att göra för att slappna av?

Total
0
Shares

Att förlora hoppet om och om igen

Idag har jag legat nedbäddad i sängen och störtgråtit. Den här dagen kan läggas till på listan över…

Comments10

  1. Men åh vad du är duktig!!! Lycka till med ditt nästa projekt. Vitt är ju riktigt snyggt, men annrs kanske någon ljusgrå nyans av rosa eller grönt?

    1. Det är helt otroligt roligt! Medborgarskolan vid dig kanske också har kurser? Annars finns det många ställen där man kan gå på drop-in om du är i Stockholm 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like