Bokskrivarväder

Total
0
Shares

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att “den här månaden ska jag få klart min bok” och tänkt att nu, nu ska det faktiskt gå. Men så har livet kommit ivägen och jag har prioriterat ned det. Och inte blir det lättare av att ha flera böcker igång heller, jag är tydligen inget fan av att göra det enkelt för mig. MEN, nu har jag i alla fall gjort någon slags prioritering över vilken bok som ska bli klart först och bokat in tid i min kalender för att skriva.

Jag tänker att det är mitt mission den här hösten: att få klart de där nästan klara böckerna så att jag får ut dem ur mitt huvud och att jag kan dela med mig av mina erfarenheter. Jag får så mycket mail varje vecka med frågor om hur jag hanterar min sjukdom, vad vi gör för att lyckas få till en relation trots den och hur jag tog mig igenom hela IVF-processen. Tre böcker om de ämnena är nästan klara och nu, nu jäklar ska de bli det också.

Hösten är ju ändå perfekt för att skriva väder: ofta lite ruskigt ute och man kan krypa upp under en filt i soffan, tända ljus och knappa på laptopen. Men mitt första mission är att hitta en illustratör till en bok som redan är klar. Något jag inte har berättat här på bloggen är att jag är en riktig crazy cat lady, på den nivån att min ena katt har ett egen instagramkonto (batman_katt) där han delar med sig av vardagsbetraktelser. Men framför allt gör han det i en Facebookgrupp för likasinnade, kattokiga människor och de har smått krävt att han ska skriva en bok, så nu är den skriven och behöver få lite bilder. Förhoppningsvis blir den färdigillustrerad och kan ges ut till julhandeln, det är i alla fall målet.

Total
0
Shares

Kraften i att bestämma sig

Vet ni? Efter mitt inlägg igår har det verkligen lossnat. När jag väl bestämde mig på riktigt för…

Comments3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like