Snart odlingsdags!

Total
0
Shares

Förra veckan var verkligen den perfekta för att flytta till hus – solen sken och det var riktigt varmt i Stockhom så vi kunde njuta av trädgården. Något av det första jag gjorde var att köpa pallkragar och jord så att vi kunde få ordning allt för odlingssäsongen som drar igång nu. Jag älskar verkligen att påta i trädgården och har saknat det så otroligt mycket när vi bott i lägenhet!

Tanken var först att bara odla här hemma i sommar men så fick jag reda på häromdagen att jag har fått en kolonilott bara en liten bit bort, så det blir odling där också. Förutom att det är massa mer yta så innebär det att jag kan odla fler saker och fokusera på ätbart på lotten och prydnad här hemma. Så i vår trädgård blir det snittblommor i tre pallkragar och tomater i tre. Just tomaterna vill jag gärna kunna titta till flera gånger om dagen i sommar, de behöver så mycket vatten om det blir varmt.

Så efter att ha varit inne på jobbet en sväng imorse åkte jag och köpte lite fler frön än de jag beställt och som borde komma snart. Framför allt så köpte jag just blommor och tomater eftersom jag inte tänkt odla det innan jag fick odlingslotten. Ser så mycket fram emot att fylla trädgården med alla vackra blommor, goda tomater, kryddor i krukor och kanske lite kål i kruka bara för att det är så himla fint!

På odlingslotten kommer det bli lite bärbuskar, massor av bönor, kål, pumpor och olika rotfrukter. Det ska bli så härligt att kunna cykla dit i eftermiddagssolen och plocka det som ska ätas på kvällen! Måsta ta tag i gräsmattan också, den har inte klarat vintern bra och ser verkligen jättetråkigt ut…

Total
0
Shares

Veckans planer v.18

Helt plötsligt är det måndag igen och jag är inte alls redo. Mest sannolikt för att jag har…

Comments20

  1. Men åhhh! Ni har alltså flyttat nu?? Ihhhh! Är så sjukt glad för er! Du är så värd att ha världens bästa liv vännen, så det här gör mig så glad att höra! STOR KRAM <3

    1. Superroligt – nästan springer till frösådderna varje dag för att se hur det går med dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like