Vi njuter av tiden

Total
0
Shares

Tiden rullar sakta på här hemma och vi njuter av tid tillsammans. M är fortfarande hemma och börjar inte jobba förrän i månadsskiftet så det är både skönt för att han kan ta lilla O ibland och underbart för at vi får tid tillsammans. Normalt får ens partner tio föräldradagar i samband med födseln men eftersom M inte tog någon semester i sommar passar han på att vara hemma nu så att vi får en hel månad tillsammans.

Lilla O är tre veckor och två dagar nu vilket innebär att vi har varit hemma i nästan tre veckor och börjar få någon form av rutin. O har gått på matschema sen hon föddes eftersom hon var så liten och vi har fortsatt med det och att flaskmata på natten så att M kan ta henne då och jag få sova. Jag tar över när hon vaknar vid 6-6:30 och efter att hon ha fått sin morgonflaska brukar jag pumpa och sen tar vi en promenad och köper frukost på det lokala bageriet eller gör pannkakor. Ett helt underbart sätt att starta dagen på!

Så länge M är hemma tänker jag verkligen passa på att njuta av vår tid tillsammans och bloggen får uppdateras någon gång då och då. När han börjar jobba i september tänkte jag ta tag i att uppdatera regelbundet igen. Både om mammalivet och mina vanliga ämnen.

Total
0
Shares

Min graviditet v32 – v36

Bild tagen av Erica Gilbertsson som vi hade en magisk gravidfotografering med. Jag har börjat skriva på min…

Comments3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like