Tillbaka till jobbet

Tillbaka till jobbet

Jag älskar hösten och är så himla glad att september är här. Dessutom innebär det att det är dags att börja jobba igen och för mig som in princip har varit hemma sen 1 juni 2019 är det jätteskönt! Det är fantastiskt att få vara föräldraledig så länge, men det är också helt underbart skönt att få använda hjärnan och vara något mer än mamma. Även om det är det finaste man kan vara.

Fast det är ju inte riktigt som vanligt och eftersom vi båda två jobbar hemifrån nästan slåss vi om vårt lilla kontor. Det blir extra klurigt när båda två har ett jobbs om innebär att man behöver sitta vid en stor skärm och kunna ha flera fönster öppna samtidigt. Under våren gick det bra eftersom det bara var M som jobbade, nu när jag också jobbar halvtid blir det lite klurigare och vi måste försöka hitta plats för en till arbetsplats någonstans.

För mig hade det varit underbart med en helt egen plats att jobba på, med ett fint skrivbord och utrymme för att skapa videoinnehåll. Men det är vårt lilla hus för litet för. Istället sitter jag ganska ofta uppkrupen i soffan när jag kan göra sånt som inte behöver en extra skärm, inte särskilt ergonomiskt – men väldigt mysigt.

Men idag får jag sitta helt ifred inne på vårt inte så särskilt inspirerande kontor medan Olivia sover lunch eftersom M är sjuk och inte orkar jobba. Synd om honom men skönt för mig! Dock är det alldeles för lugnt på jobbfronten fortfarande, även om min bransch börjar rulla igång igen. Så istället för att sitta med kundjobb sitter jag här och går igenom mina egna sajter för att göra målgruppsanalys och skapa innehållsplaner.

Finns det något ni skulle vilja läsa mer om här? Jag ser ju vad datan säger att ni gillar att läsa om nu, men det är ju bara på innehåll som finns. Det kanske finns något mer ni skulel vilja veta som jag inte skrivet om idag?

10 Kommentarer

 1. september 2, 2020 / 6:04 e m

  Härligt att börja jobba igen! Och hoppas ni lyckas lösa en till arbetsplats! 😍

  • therese
   Författare
   september 8, 2020 / 5:11 e m

   Ja, jätteskönt! Gud, det hoppas jag verkligen också, är galen på kaoset som är nu!

 2. september 2, 2020 / 6:05 e m

  åh vad fin kopp!

  • therese
   Författare
   september 8, 2020 / 5:11 e m

   Tack, den är från HM Home!

  • therese
   Författare
   september 8, 2020 / 5:11 e m

   Verkligen superskönt!

 3. september 3, 2020 / 9:02 f m

  Åh så härligt ❤️ Kram

  • therese
   Författare
   september 8, 2020 / 5:11 e m

   Underbart!

 4. september 5, 2020 / 3:09 e m

  Låter så härligt 🙂 <3

  • therese
   Författare
   september 8, 2020 / 5:11 e m

   Ja, jätteskönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.