Vecka 37 – 2020

woman holding tea cup
Total
0
Shares
Woman holding tea cup

Trots en underbart avslappnande helg med barnvakt, staycation på Grand Hotel och middag på Teatergrillen känner jag mig inte riktigt redo för en ny vecka än och kör lite mjukstart. IStället för planerad utflykt till Leos Lekland myser vi runt hemma i pyjamas, Olivia leker med sina böcker och jag sippar på varm äppelmust med grönt te – en helt underbar höstdryck. Olivia och jag är lediga tillsammans varje måndag ochfredag året ut och det känns helt underbart att kunna ta sånna här lugna dagar tillsammans. Men imorgon ska hon tillbaka till föris och är nog superglad över det – vi vabade hela förra veckan och man märker att hon vill tillbaka till sina kompisar.

För mig blir det en del jobb den här veckan. Marknaden börjar äntligen rulla igång igen och jag har lite SEO-optimeringar att ta tag i. Det börjar också rulla på med möten och annat igen så att det känns som att vardagen återgår till något sorts normalläge. Men med fler webbmöten och mycket mer handsprit.

Måndag: föräldraledig och mys med Olivia

Tisdag: in till stan för möten och tid hos optikern

Onsdag: jobbdag framför datorn

Torsdag: in till stan igen, försöka få lite ärenden uträttade

Fredag: förhoppningsvis utflykt med Olivia

Helg: vi behöver röja i trädgården och göra plats för alla tulpanlökar

Hur ser din vecka ut?

Total
0
Shares

Bokskrivarväder

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att “den här månaden ska jag få klart min…

Comments17

   1. Hej Therese!
    Jag har en komplex relation med en bipolär man som jag nu känt i snart två år. Jag skulle behöva goda råd från ngn som förstår bättre än jag!
    Kan du tipsa mig om ngn som är villig att svara på några frågor!

  1. Åh, tack! Det är min förlovningsring, min fästman hittade ingen han gillade så han designade den själv tillsammans med en guldsmed som heter Josefin Cummings 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like