December

December

Det här är ju lite pinsamt, men det har nästan gått en hel månad utan uppdatering här på bloggen. Jag har prioriterat att njuta av tiden med Lilla O min sista månad som föräldraledig på heltid. Den sjunde januari börjar jag jobba halvtid igen och kommer gå in som analytiker och på en byrå jag inte jobbat med tidigare. Det är en mycket större byrå än jag är van vid och som därför har fler kunder så det lär bli fullt upp. Och fruktansvärt roligt! Jag kommer att jobba med kunder som SAS, Barncancerfonden, SF och Arvid Nordquist och ingå i Performanceteamet som helt enkelt finns till för att kampanjerna och contentarbetet ska gå så bra som möjligt.

Jag vet att ni är en hel del som vill läsa mer om mitt jobb, vad jag gör och hur ni kan använda det i era bloggar och ert contentarbete. Med start i januari ska jag dela med mig mer av den kunskapen men vi får se om det blir här eller på en egen sajt.

Men först ska jag fortsätta njuta. Hittills har december varit riktigt mysigt. Jag har slagit in julklappar, julbakat och pyntat hela huset och trädgården. Jag hade lite för mycket julkulor för vår gran så till och med fåglarna har fått det pyntat. Och snart börjar den bästa tiden! M jobbar bara ett par dagar till sen har vi hela 18 dagar tillsammans innan det är dags att jobba igen och du kommer vi vara hemma varannan dag fram till sommaren. Det är helt galet vad snabbt de här månaderna har gått ändå.

7 Kommentarer

 1. Ellinore
  december 17, 2019 / 2:58 e m

  Åh va mysigt det låter, njut så mycket ni kan! Tänk inte på att uppdatera bloggen, vi läsare finns kvar och jag tror alla förstår att du vill och behöver få ta vara på tiden och bara få vara mes familjen ❤️ Hoppas ni får en underbar Jul tillsammans ❤️ Kramar

 2. december 17, 2019 / 5:44 e m

  Det är klart du prioriterar lilla O ju!! Inte alls pinsamt hihi <3 Hade varit värre om det var the other way around!

 3. december 18, 2019 / 1:56 e m

  Du gör så himla rätt i att njuta i stunden!! Kram ❤️

 4. december 18, 2019 / 7:37 e m

  hoppas ni får en underbar jul! 🙂

 5. december 21, 2019 / 8:22 e m

  VaD bra att du njuter, man får passa på 😍

 6. december 21, 2019 / 10:09 e m

  Alltså du gör helt rätt i att prioritera att umgås med Lilla O och inte fokusera för mycket på bloggen, det är så mycket viktigare!! KRAM <3

 7. december 23, 2019 / 5:59 e m

  Tack snälla! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.