Gott nytt decennium!

Total
0
Shares

Äntligen är det januari och ett helt nytt år! Jag är en sucker för alla sorters nystarter så januari är en favoritmånad för mig. Igår spenderade jag dagen med att försöka vila bort min baksmälla (jag klarar tydligen inte en hel kväll med champagne längre) och gå igenom vilka mål jag vill fokusera på i år. Som ni vet har jag en lista med 100 livsmål och varje år (och kvartal) ser jag över dem ordentligt.

I år känns det lite extra roligt att se över dem, det är ju inte bara ett helt nytt decennium utan det året jag fyller 30! Det är lite mindre än 30 veckor kvar innan jag går in i mitt nya 10-tal. Jag känner ingen ångest alls, snarare längtar jag. Redan när jag var liten längtade jag efter att fylla 30 och bli vuxen – och nu är jag äntligen där. Och har allt jag hade kunnat drömma om som liten: ett jobb jag älskar, en fantastisk partner, ett hus med trädgård, en förlovningsring på fingret och vår älskade lilla dotter. Det mesta av det blev verklighet under 2019 som trots att det var fysiskt tufft var mitt bästa år någonsin. Det kanske kommer helt naturligt när man blir förälder första gången.

Det blir helt enkelt svårt om inte omöjigt att toppa det 2020, men jag ska göra mitt bästa för att försöka. Mina nyårslöften är att dricka mer champagne, bli kompis med min kropp, äta fler ostron, ha mer fester, prova (nästan) alla bubbel från Systembolagets ordinarie sortiment, äta mer choklad, vara mer i naturen, skratta mer, njuta mer, bara vara mer och älska mer.

Och året bjuder ganska naturligt på möjligheter att göra allt det: det vankas dop, ett-årskalas, 30-årsfest, bröllop för en av mina närmsta vänner, firande av svärmors 65-årskalas med resa till Italien och såklart planering för vårt eget bröllop som nog får vänta till 2021. Men 2020 har helt klart mycket fest- och champagnepotential!

Jag tänker helt enkelt inleda det glada 20-talet med att försöka njuta så mycket som möjligt av att allt hårt jobb och kämpande börjat ge avkastning. God dryck, god mat och tid med goda vänner och familj står högst upp på prioritetslistan. Och vi började starkt med att ställa klockan på 10:00 igår och boka bord på Frantzén!

Har du några nyårslöften för i år?

Total
0
Shares

Mina topp 10 mål 2020

Som jag skrev i går och som ni som läser bloggen regelbundet vet så har jag 100 livsmål…

Comments4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like