Recension: Dermalogica Skin Hydrating Booster

dermalogica skin hydrating booster
Total
0
Shares

Inlägget är reklam för Nordic Feel och innehåller affilatelänkar. Läs mer om affiliatelänkar och min reklampolicy här.

Jag är som ni vet en riktig hudvårdälskare och nu på vintern behöver jag ta extra hand om min hy. Jag blir lätt torr och luften i Stockholm sliter mycket även om jag använder riktigt feta ansiktskrämer och ansiktsmasker flera gånger i veckan. En produkt som jag använt mig av länge och tänkte ge en recension på idag är Dermalogica Skin Hydrating Booster. Det är en riktig livräddare för vintertorr hy och en av mina absoluta favoritprodukter.

Dermalogica Skin Hydrating Booster – väl värd varenda krona

Jag älskar budgettips och produkter som ger stor skillnad för lite pengar, till exempel mandelolja som räddar resten av min hy och alltid finns i vårt badrum. Men så finns det produkter som svider i plånboken och dit hör Dermalogica. Jag vill inte veta hur många tusenlappar jag spenderar på deras produkter varje år, men de är väl värda varenda krona. Jag har faktiskt inte provat en enda produkt från dem som jag inte har tyckt så mycket om att jag har köpt den igen.

När det gäller Dermalogicas boosters så kan man absolut tycka att det är lite väl mycket att lägga 600-700 kronor på en booster för att få extra effekt av en produkt, men jag älskar att valmöjligheten finns och använder flera av deras boosters.

Just Dermalogica Skin Hydrating Booster lovar att vara en extra fuktexplosion när man behöver det som mest. Huden slätas ut, återfår lyster och fina linjer minimeras. Det där sista hör man ju hela tiden och faktum är att när en rynka har uppstått är det bara botox som tar bort den. Men fuktlinjer som uppstår när huden är för torr kan försvinna med hjälp av en bra återfuktare. Magin ska ske med hjälp av en koncentrerad kompott av fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt som hjälper till att återställa fuktbalansen. Dessutom ska barriärfunktionen repareras så att mer fukt kan bibehållas i huden.

Recension Dermalogica Skin Hydrating Booster

Dermalogica Skin Hydrating Booster är alltså i grund och botte ett serum som man tar några droppar av och antingen blandar med sin ansiktskräm eller har på direkt på huden. Jag brukar välja det sistnämnda och sen följa upp med ansiktskräm, då känns det som att jag har koll på att den hamnar över hela ansiket.

Jag tycker verkligen att Dermalogica Skin Hydrating Booster håller vad den lovar: min hy blir mer återfuktad, får mer lyster och tunna torrhetslinjer blir mindre om man ser till att använda produkten regelbundet. Jag upplever också att min hy blir mindre irriterad och har lättare att ta åt sig produkter, men jag kan inte veta med säkerhet om det är för att barriärfunktionen har blivit bättre eller för att jag hela tiden återför mer koncentrerad fukt.

Ett extra plus är att Dermalogica Skin Hydrating Booster är utvecklad utan artificiella dofter och färger, vilket är perfekt för mig som både har astma och känslig hy. Kort och gott är det verkligen en produkt som håller vad den lovar och ger vintertorr hy en extra fuktboost när den behöver det som mest.

Dermalogica Skin Hydrating Boosterfinns att köpa på exempelvis Åhléns och NK, i sina egna butiker och på Nordic Feel där den kostar 755kr.

Total
0
Shares
goal getter

Mina bästa tips för GoalGetters

Nu är det äntligen ett nytt år och ni vet att jag är i full fart med att…

Comments8

  1. Jag har hört väldigt gott om det märket och jag tror verkligen det är värt pengarna som du säger. Allt handlar ju om vad man vill prioritera och sådär liksom 🙂 Så bra att det finns olika alternativ! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like