Livet som mjölkmaskin

Livet som mjölkmaskin

Tänkte bara titta in och säga tack för alla gratulationer. Vi lever fortfarande i vår lilla bebisbubbla där dagarna består av kramar, matning, blöjbyten och kräktorkning. Jag försöker sakta vänja mig vid livet som mjölkmaskin där det ska ammas och pumpas. Eftersom lilla O kom tidigt behöver hon ammas eller flaskmatas var tredje timme, helst med bröstmjölk. Och mjölk finns det, jag känner mig verkligen som en ko och önskar att jag inte åt medicin så att jag hade kunnat donera en del.

Annars så mår jag i alla fall äntligen bra igen. Smärtan i kroppen är borta, nästan all vätska jag har samlat på mig under två år med antingen hormoner eller graviditet är borta och eftersom M tar nätterna och matar med pumpad mjölk så får jag sova ordentligt. Jag hade nog inte riktigt förstått hur ont jag har haft förrän smärtan försvann. Helt plötsligt känner jag mig som en ny människa!

Men nu tillbaka till bebisbubblan ett par dagar till!

16 Kommentarer

 1. augusti 7, 2019 / 6:18 e m

  Vad skönt att det känns bra för dig! Alltså vilken lycka!! KRAM

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:10 e m

   Ja, helt underbart <3

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:10 e m

   Jättemysigt!

 2. augusti 7, 2019 / 7:59 e m

  Åh så härligt att ni mår bra och allt är bra! Underbart att du kan sova riktigt nu<3

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:10 e m

   Alldeles underbart!

 3. augusti 8, 2019 / 8:35 f m

  Skönt att du inte känner smärta längre. Fortsätt att kämpa på med pumpandet 😀 Fint också att du nämner att man kan donera bröstmjölk. Även om du själv inte kan göra det så finns det säkert många som läser och som inte visste om att behovet fanns 🙂

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:11 e m

   Ja, underbart! 🙂 Ja, jag hoppas verkligen att fler gör det, donerad bröstmjölk är så viktigt för barn som föds alldeles för tidigt!

 4. augusti 8, 2019 / 12:11 e m

  gud så mys!

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:11 e m

   Supermysigt!

 5. augusti 9, 2019 / 5:42 e m

  Vad skönt att all smärta är borta för dig 🙂 Och härligt att höra att ni mår bra och har det bra i bebisbubblan, njut vidare nu!

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:11 e m

   Ja, verkligen underbart!

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:11 e m

   Suprmysigt!

 6. augusti 10, 2019 / 4:50 e m

  Åh så härligt att allt går bra! Massa kramar till er <33

  • therese
   Författare
   augusti 20, 2019 / 8:11 e m

   <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.