Kaffets dag och bebisvernissage

Total
0
Shares

Hipp hipp hurra – idag är det kaffets dg! Tydligen. Min kalender har fått för sig att importera temadagar och det är något nästan varje dag. Och wow hörni – tack för alla fina meddelanden och mail efter gårdagens inlägg! Så sjukt att främlingar tror att det är okej att ta på ens kropp bara för att de tycker att man ser gravid ut.

Kaffe känns det i ärlighetens namn som att jag firar nästan varje dag – jag kommer inte igång utan min vaniljlatte på havremjölk. Så det blir nog en sån idag också. Annars så väntar en fullspäckad dag: först ska vi bege oss långt ut i förorten till förorten för att gå på bebisvernissage och fira att lilla Ingrid har fått sitt namn. Det är alltså ett litet bubbelmingel istället för dop eller namngivning som väntar. Sen bär det av in mot stan igen för att fira Nyheter24gruppen som fyller 10 år. Vad ska du göra idag?

Förresten, om du gillar bilderna får du gärna följa min insta där jag delar svartvita vardagsbetraktelser lite oftare än här på bloggen.

Total
0
Shares

Mina mål för oktober 2018

Vet ni? I september har jag gjort något jag inte brukar göra. Jag har tvivlat på mig själv,…

Comments3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like