Dagens capsule outfit

Dagens capsule outfit

Min älskade sambo brukar få hjälpa mig att fota bilder till bloggen och oftast blir det bra, men imorse fanns det inte en enda bild som var riktigt bra. Den här kändes i alla fall okej och det går att se min favoritklänning från Phase Eight och skorna från Högl som utgör dagens outfit från min capsule wardrobe. Båda finns fortfrande i butik. Jag älskar att ha klänningar, det är ett så bekvämt plagg och man behöver inte tänka på att matcha och grejja. Vad är ert favoritplagg?

6 Kommentarer

  • therese
   Författare
   maj 7, 2018 / 12:04 e m

   Tack, det är verkligen min favoritklänning just nu! <3

  • therese
   Författare
   maj 7, 2018 / 12:04 e m

   Tack <3<3

  • therese
   Författare
   maj 7, 2018 / 12:04 e m

   Tack! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *