Back to work!

Back to work!

Idag tog föräldraledigheten slut för mig och det är dags att börja jobba igen – i alla fall halvitd. Det är galet vad snabbt tiden går! Tanken var att jag skulle börja jobba redan i tisdags men då låg jag nebäddad med magsjuka så jobbet fick vänta tills idag. Det har blivit en lugn start med hemmajobb i morgonrock vilket har känts alldeles perfekt – jag har ju bara kunnat smyga iväg och kramats med Lilla O när jag kännt för det.

Det har varit en produktiv dag och jag har både hunnit göra rapporter för kunder och skriva klart ett bokmanus för en barnbok. Nu ska jag bara hitta rätt illustratör att samarbeta med. Resten av dagen kommer att spenderas åt att se över vilka projekt som ligger inne och hur jag ska prioritera min tid. Oavsett så känns det riktigt roligt att vara igång och jobba igen!

5 Kommentarer

  1. januari 9, 2020 / 9:05 e m

    Vad skönt att det känns så bra att vara igång med jobbet igen 🙂 Låter verkligen som att du har ett otroligt roligt jobb

  2. januari 10, 2020 / 11:24 f m

    vad roligt! 🙂

  3. januari 12, 2020 / 7:17 e m

    Hoppas verkligen att det kommer gå bra på jobbet nu framöver för dig! Skönt att börja på en “lagom” nivå liksom <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.