Vecka 17 – 2020

Vecka 17 – 2020

Anledningen till att det har varit lite tyst här i april är att jag helt tappade lusten för det mesta, både för att karantänen sliter och för att jag fick en liten dipp efter en lättare hypomani. Det blev tyvärr inte bättre av att logga in här och ha blivit mordhotat av ett internettroll, det är i alla fall polisanmält nu och IP-adressen sparad. Det är säkert ingen som ens skulle våga säga pip till mig ansikte mot ansikte men det känns viktigt att anmäla även sånt som sker bakom fejkade mailadresser.

Bortsett från det börjar lusten att göra saker komma tillbaka och jag har fixat en hel del i trädgården, jag har bland annat gjort en ny uteplats och satt upp vår ljusslinga som ett tak över altanen på baksidan. Om någon är nyfiken på att följa det så lägger jag upp en hel del på @livet_pa_kolonin på Instagram. Annars försöker vi komma ut i naturen så mycket som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera att köpa Naturpasset, det är orienteringsklubbarna som säljer kartor och stämpelkort för en hundralapp. Vi har hittat massor av nya promenadstråk tack vare det. Och fler blir det förhoppningsvis i veckan!

Måndag: lite jobb (hurra!) och en långpromenad för att jaga stämplar till vårt Naturpass.

Tisdag: M jobbar så Lilla O och jag ska försöka ta oss iväg till vår kolonilott.

Onsdag: mer jobb! Jag är så glad att det börjar rulla på lite igen.

Torsdag: sannolikt bara hemmamys.

Fredag: ska nog försöka ta mig iväg någonstans bara jag och skriva lite på min bok.

Helg: massor av mys och fix hemma.

Vad ska du göra i veckan?

3 Kommentarer

 1. april 21, 2020 / 5:15 e m

  Men usch vad är det du säger?? Hur kan ens människor få för sig att skriva och bete sig så?! Blir VANSINNIG!! Bra att en anmälan är gjord i alla fall <3 Åhh det låter ju himla spännande, ska kika in och se 😀 Hoppas den här veckan blir himla bra och ta hand om dig! KRAM <3

 2. april 26, 2020 / 7:12 e m

  Hoppas verkligen du haft en jättebra vecka och helg fina Therese! Kram <3

 3. april 28, 2020 / 7:13 e m

  men vaaa mordhotad?! 🙁

  men åh vad fint och mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.