Vår på väg

Total
0
Shares

Förr veckan blev inte alls som jag tänkt mig. På tisdagen började jag få fruktansvärt ont i ryggen och på onsdagen bar det av till akuten och ett dyng på sjukhus med gallstensanfall. Smärtan är så stark att det inte går att beskriva men nu mår jag bra i igen. Helgen har spenderats med återhämtning och vila inför en hektisk vecka.

Eftersom solen har skinit har vi passat på att vara ute. Jag har inspekterat läget både på kolonilotten och här hemma. Det kryllar av insekter som vaknat och både tulpaner och hyacinter har börjat titta upp under sitt halmtäcke. Jag längtar så otroligt mycket tills de börjar blomma!

Total
0
Shares

A Pop Of Color

Ni som följer Säker Stil på olika sätt har garanterat inte undgått att det är en #SäkerStiChallange i…

Comments1

  1. Hua, för gallsten! Det hade jag många anfall av förra sommaren och blev skickad på ultraljud av galla o gallgångar. Men stenarna var för små för att plocka bort eller spränga.
    Men fick tipset att börja dricka kronärtskocksdrink och/eller kronärtskockskapslar. Sedan jag började med dessa i september har jag inte haft ett endaste litet anfall eller känning. Hallelulja!
    Jag vet fler som blivit hjälpta med detta.
    Jag köper via webben o vill du testa kan jag regga din mailadress så du kan få mer info. Det var så jag kom i kontakt med dessa fantastiska produkter. En hutt av drinken till lunch och 2 kapslar till middag eller annan fet måltid/frukost/fika. I LOVE IT!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like