En hemsk månad

En hemsk månad

Hej på er! Tänkte mest kika in och säga att jag lever, men det har knappt känts så den senaste månaden. Jag blev jättesjuk för några veckor sen och har spenderat nästan 1,5 vecka på sjukhus, blivit opererad och sen återhämtat mig långsamt hemma. Inget farligt utan “bara” gallsten som gör fruktansvärt ont. Nu har jag ett organ mindre och börjar känna mig pigg igen, det tuffaste var att inte få bära Lilla O på två veckor.

Och nu är det frivillig hemkarantän (typ) som gäller. Med både astma och nedsatt immunförsvar tillhör jag riskgrupperna för Corona och försöker att vara hemma så mycket jag bara kan. Och M också för att inte riskera att smitta mig.

Dyker nog upp här hyfsat snart igen, ska bara försöka ta igen lite jobb först.

1 kommentar

  1. mars 15, 2020 / 7:17 e m

    Men gud vad påfrestande! Skickar tusen styrkekramar!!! <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.