Veckans planer v.22 2019

Veckans planer v.22 2019

T-shirt från Vila, ny kjol från Uniqlo, trenchcoat från Burberry, skor från Ralph Lauren och väska från Michael Kors.

Jag har haft en helt underbar helg och verkligen hunnit ladda med energi trots helgjobb ett par timmar med Cancerfondens morsdagskampanj. Annars ser jag fram emot en ganska lugn vecka på jobbet och en långhelg.

Måndag: Det enda som står på schemat är jobb och plantering av bondbönor.

Tisdag: Siktar på att jobba hemifrån, dels skulle jag behöva sitta ostört och dels börjar det bli svårt att ta mig till och från jobbet så jag försöker minska antalet gånger jag behöver åka in.

Onsdag: En lång dag på jobbet, men det blir roligt! Jag håller på och lär upp en av våra juniorkonsulter så vi ska ha contentskola nästan heöa dagen.

Torsdag: Ledigt! Är det regnfritt kommer dagen spenderas på kolonilotten, annars med bokföring och bokslut.

Fredag: Tänkte föröska kompa ut så att det blir en riktig långhelg och planen är att göra det alternativet som inte hanns med på torsdagen. Alltså antingen kolonilott eller bokföring + bokslut.

Helg: Hoppas vädret ändrar sig till sol, då blir det nog en liten fotoutflykt till skärgården. Något som är så lyxigt med att bo i Vega är att det är lite drygt tjugo minuter in till stan och en halvtimme för att ta sig ut i skärården. Det bästa av två världar!

Vad ska du göra i veckan?

2 Kommentarer

  1. maj 27, 2019 / 11:25 f m

    Men så fin! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.